Vi opkøber antikviteter og arkitekttegnede møbler

LP Antik & Design

LP Antik & Design er altid på udkig efter nye brugte vare til vores kunder i Danmark og i udlandet.

Vi opkøber antikviteter som  stilmøbler, sjove samler objekter, spisestel, gamle glas, antikt legetøj, teaktræs møbler og smykker.

Guld og sølv købes

Vi opkøber gerne dit gamle guld og sølv. Vi har mange års erfaring med opkøb af ædelmetaller, om det er sølvsmykker, korpus, sølv bestik eller guldkæder, så har alt salg af ædelmetaller vores interesse. Vi kommer gerne til dig og giver altid en fornuftig pris, især på mærker som Georg Jensen, Anton Michelsen og Hans Hansen.

Både guld og sølv priserne svinger fra dag til dag, og vi holder altid skarpt øje med priserne, så vi altid kan komme med en konkurrence dygtig pris på dine guld og sølv ting.

Læs mere om køb af guld og sølv her

Porcelæn købes

Vi har en stor kundekreds i både ind- og udland, og de kender os bl.a for vores store udvalg af Royal Copenhagen og Bing & Grøndahl porcelæn. Dette betyder at vi kan give en fair pris på spisestel, som musselmalet, Empire, Flora Danica, Mågestel, Blå Blomst, jagt stellet og Sommerfugl. Vi giver altid et gratis tilbud på køb af dine porcelænsdele, og vi kommer gerne til dig.

Opkøb af arkitekttegnede møbler

Wegner stolVi har pt. stor efterspørgelse på danske designer møbler, især Hans J. Wegner, Finn Juhl, Kaare Klint og Børge Mogensen møbler. Vi opkøber naturligvis også fra andre designer som Nanna Ditzel, Arne Jacobsen, Verna Panton og mange andre. Især møbler der er lavet i teaktræ og palisander oplever vi  stor efterspørgelse på. 

 

 

Vi opkøber også hele hjem som dødsboer og restboer

Vi rydder og opkøber, også hele hjem med værdier. Hvis du står med et dødsbo eller restbo, kan det ofte være svært at vide, hvad man skal med hele indboet. Vi opkøber og rydder også hele boer, alt fra plejeboliger til store landejendomme. Vi har mere end 20 års erfaring i rydning af boer, og ved hvor vigtig det er, at dette  bliver gjort på den rigtige måde. Vi overholder altid vores aftaler.

Kontakt os gerne

Har du noget du ønsker at sælge er du altid velkommen til at kontakte os på mail lp-antik-design@hotmail.com eller på telefon 22287505, for et gratis uforpligtende tilbud. Vi er også ved telefonerne i weekenden.

 

Få gratis tilbud i dag

Skal vi ringe dig op?

Scroll to Top