Bing og Grøndahl figurer købes

Har du dele eller en hel samling Bing og Grøndahl figurer, som du overvejer at sælge, er du kommet til det rette sted.

Hos LP Antik & Design har vi en stor forkærlighed for kvalitets brugskunst og samlerartikler. Vi har en særlig stor interesse i opkøb af porcelæn og keramik fra kendte danske designere.

Bing & Grøndahl figurer

Har du Bing- og Grøndahl-figurer, som ikke længere passer ind i din stil eller indretning, men som du ikke ved, hvad du skal gøre med dem?

Det kan være ærgerligt at pakke dine figurer væk i en kasse, for at de samler støv. Til gengæld kan det være en god ide at sælge sine porcelænsfigurer til nye ejere, der kan få glæde af deres skønhed og elegance.

Dog kan det være svært at finde nye ejere, hvis du er ny. Foruden at finde den rette platform og rigtige publikum skal du også undersøge og sætte dig ind i markedet for porcelænsfigurer. Det er ikke alle og enhver, som har tiden eller overskuddet til dette.

Hos LP Antik & Design tilbyder vi dig en hjælpende hånd. Vi er nemlig interesserede i at opkøbe dine Bing og Grøndahl figurer til en god pris, hvis de lever op til vores kvalitetskrav.

 

Mere end bare figurer

Bing og Grøndahl figurer er mere end bare porcelænsfigurer. De er en kærkommen tilføjelse til ens indretning og en vidunderlige måde at bringe liv og sjæl ind i hjemmet på. De er et udtryk for kultur, historie og kunst. Og for de uindviede er de en åbning til en verden af finesse og elegante detaljer.

Figurerne er blevet fremstillet i over et århundrede år og forbliver en klassisk del af dansk historie og kultur. Men de er ikke kun en symbolsk repræsentation af tradition, de er også et smukt stykke kunstværk. Bing og Grøndahl figurer er nemlig håndlavede og detaljerede, hvor hver figur er unik og udstråler elegance og skønhed.

Hos LP Antik & Design har vi en stor kærlighed for dansk design, hvorfor vi er meget interesseret i opkøb af antik porcelæn fra kendte designere. For os er det ikke bare samlerobjekter, men gamle skatte med en rig fortælling.

Få gratis tilbud i dag

Skal vi ringe dig op?

Dødsbo ryddes på hele Sjælland

Dødsboer ryddes på hele Sjælland, Møn og Lolland Falster. Her kan vi sørge for alt, hvad der hører til rydning af dødsbo.

Vi har mere end 20 års erfaring og viden i rydning af dødsboer / restboer.

Dette er en webshop og der findes ingen fysisk butik med åbningstider

Du er altid velkommen til at kontakte os på mail, hvis der er noget du søger, som du ikke lige kan finde på siden.

Afhentning af vare sker i Holme-Olstrup ved Næstved, og kun mod forudgående aftale.

Bing & Grøndahl pingviner
Bing og Grøndahl porcelæns fugle
Bing & Grøndahl porcelænsfigur

Over 15 års erfaring med køb af Bing og Grøndahl porcelæn

Vi forstår, at Bing og Grøndahl figurer er unikke skatte med en rig historie og kulturel betydning. Disse figurer blev skabt med omhu og sjæl af dygtige kunstnere. De er blevet elsket og beundret af samlere verden over.

Vores passion for antikviteter og vores viden om Bing og Grøndahl figurer gør os til den ideelle partner for dig, når det kommer til at opkøbe disse fine kunstværker. Vi har over 15 års erfaring med opkøb af Bing og Grøndahl, hvorfor du kan være sikker på at få en fornuftig pris og professionel behandling.

Vi kender et godt kunstværk, når vi ser det. Så hvorfor ikke give dine porcelænsfigurer et nyt liv og lade dem bringe glæde til en anden person?

NB: Vær opmærksom på, at vi kun er interesseret i at opkøbe velbevarede figurer. Har dine figurer skader, revner, misfarvninger osv. vil det få konsekvenser for prisen og vores interesse.

Hvad er mit gamle porcelæn værd?

Værdien af dit gamle porcelæn afhænger af flere forskellige faktorer. Først og fremmest, er mærket eller producenten vigtig. Kendte producenter som Royal Copenhagen, Bing & Grøndahl og andre er kendte for deres unikke kvalitet, hvilket gør dem mere eftertragtede.

Herudover er tilstanden af dit porcelæn afgørende for værdien af det. Skader, ridser, eller manglende dele kan mindske værdien betydeligt. På den anden side, hvis dit porcelæn er i god stand, kan det øge dets værdi.

Hvilke Bing og Grøndahl figurer opkøber vi?

Som udgangspunkt køber vi de fleste Bing og Grøndahl figurer, hvad end det er et egern, odder, ræv, ugle, kaniner, fisk, marsvin, personer eller noget helt andet.

Hvorfor meget kan jeg få for mine Bing og Grøndahl figurer?

Værdien af Bing og Grøndahl figurer kan variere, da prisen afhænger af flere forskellige faktorer som:

  • Alder
  • Stand
  • Figurserie
  • Efterspørgsel
  • Sjældenhed

For at få en nøjagtig prisvurdering af dine Bing og Grøndahl figurer, anbefaler vi, at du kontakter os ved at udfylde kontaktformularen øverst på siden.

Hvordan ved jeg, om min Bing og Grøndahl figur er ægte?

Autentiske Bing og Grøndahl figurer har ofte et mærke på bunden, der angiver fabrikken, året og modellen. Vil du være helt sikker, kan det være en god ide at få en ekspertvurdering, hvis du er usikker. Kontakt os for en uforpligtende vurdering. Se eksemplet nedenfor her.

Bing & Grøndahl porcelæn producentmærke.
Victoria

Vil du have en god handel for dine Bing og Grøndahl figurer?

Vi forstår, at det for nogen kan være udfordrende at give slip på noget med sentimental værdi. Derfor ønsker vi at gøre processen let, hurtig og fair for dig. Uanset om det er særlige minder, der er skabt under samlingen, eller om du bare har mistet interessen for figurerne, er vi det rette sted for dig at sælge dem.

Kom i kontakt med os ved at udfylde kontaktformularen for oven. Du kan også kontakte os over mail info@lp-antik-design.dk eller på telefon: 22 28 75 05.

Scroll to Top