Mads Stage jagtstel

Leder du efter et sted at sælge dine Mads stage stel? Vi opkøber velbevarede værker. Dele og hele stel.

Mads Stage 24cm

I den unikke verden af dansk design og kunsthåndværk skiller Mads Stages jagtstel sig ud, som en tidløs klassiker. Mads Stage stel er kendetegnet for deres detaljerede, flotte illustrationer og naturtro motiver af jagtscener og vilde dyr. Måske har du arvet et sådant stel, som ikke længere passer ind i din stil eller pladsforhold.

Uanset årsagen, forstår vi hos LP Antik & Design udfordringen i at finde en pålidelig køber, der værdsætter stellets kunstneriske værdi. Men også er villig til at betale en fair pris. Hos os kan du sælge dig Mads Stage stel med ro i sindet.

 

En hyldest til den danske natur

Mads Stage var en sand mester i at indfange den danske naturs skønhed. Hans jagtstel er en hyldest til de dyr og planter, der bebor vores skove og marker. Motiverne og stellets tegninger spænder fra stolte hjorte og graciøse fugle som fasaner og ænder Hvert motiv er gengivet med en detaljerigdom og en præcision, der vidner om Mads Stages dybe kærlighed til naturen.

Mads Stage stel omfatter letgenkendelige:

  • Skåle
  • Krus/kaffekopper
  • Middagstallerkner
  • Mindre tallerkner
  • Serveringsfade
  • Forskellige porcelæn beholdere
  • Fade

Få gratis tilbud i dag

Skal vi ringe dig op?

Dødsbo ryddes på hele Sjælland

Dødsboer ryddes på hele Sjælland, Møn og Lolland Falster. Her kan vi sørge for alt, hvad der hører til rydning af dødsbo.

Vi har mere end 20 års erfaring og viden i rydning af dødsboer / restboer.

Dette er en webshop og der findes ingen fysisk butik med åbningstider

Du er altid velkommen til at kontakte os på mail, hvis der er noget du søger, som du ikke lige kan finde på siden.

Afhentning af vare sker i Holme-Olstrup ved Næstved, og kun mod forudgående aftale.

Mads Stage vase
Mads Stage
mads stage jagtstellet

Vi opkøber velbevarede Mads Stage Jagtstel

Hos LP Antik & Design er vi passionerede samlere af dansk design og kunsthåndværk. Derfor er vi altid på udkig efter velbevaret antik porcelæn som Mads Stage stel. Med over 20 års erfaring inden for antikviteter og dansk design, er vi eksperter i opkøb af brugt dansk design og ikoniske kunstværker. Derfor kan du føle dig tryg ved, at du er kommet til det rette sted.

Selvom vi er interesserede i alle dele af stellet, er det vigtigt for os, at dit porcelæn er i god stand. Vi ønsker kun at opkøbe stel, der er:

  • Uden synlige skader: Ingen skår, revner eller brud.
  • Uden slitage: Farverne skal være klare og mønstrene intakte.
  • Helst komplette: Vi foretrækker stel, der har alle de originale dele, men er også interesserede i enkelte velbevarede dele.

Er du i tvivl om, hvorvidt vi kunne være interesserede i at opkøbe dit Mads Stage stel, anbefaler vi, at du kontakter os.

Få et gratis og uforpligtende tilbud en fair pris for dit Mads Stage stel

Vil du vide mere om, hvordan du sælger dit Mads Stage stel? Eller ønsker du at få en gratis og uforpligtende vurdering? Hos LP Antik & Design gør vi det nemt og bekvemt for dig at sælge dit unikke jagtstel til en fair pris

Kontakt os i dag ved at udfylde kontaktformularen øverst på siden, sende os en mail på info@lp-antik-design.dk eller ringe til os på 22 28 75 05.

Scroll to Top