Kontakt

LP Antik & Design

Du er altid velkommen til at kontakte os på mail, hvis der er noget du søger, som du ikke lige kan finde på siden.

Hvis du ligger inde med stel som musselmalet, empire, flora danica, og Mads Stage, som du ikke bruger mere, så køber vi gerne dette. 

Vi opkøber også gerne dit gamle guld og sølv, antikke møbler og lamper. Kontakt os gerne for et tilbud. Du skal være velkommen til at sende billeder af det du ønsker at sælge, eller komme forbi vores butik i Fensmark ved Næstved., åbningstiderne finder du på vores facebookside 

Derudover, køber og tømmer vi også dødsboer, restboer og plejeboliger. Vi kommer på hele Sjælland, Møn, Lolland og Falster. Vi er hurtige og effektive og overholder ALTID vores aftaler. 

Vi har i de sidste 20 år tømt over 1000 boliger så ved hvad det vil sige, at sortere affaldet, så det skåner miljøet bedst muligt. De effekter vi ikke selv kan har kunder og stadig er salgsbar, donere vi gerne videre til velgørenhed.

Vi har fysisk butik i Fensmark, men webshop vare er ikke i vores fysisk butik. Men du er altid velkommen til at bestille vare og afhente i butikken i Fensmark, dog skal de være dagen inden afhentning. Du er naturlig også altid velkommen til at komme forbi butikken hvis du har noget du ønsker at sælge. Åbningstiderne finder du på vores facebook side butik LP Antik & Design 

Du skal være mere end velkommen til at følge os på facebook og instagram  

Med venlig hilsen 

Louise & Lars 

Har du spørgsmål?

Scroll to Top