Sølvbarre køb

Har du sølvbarre eller andet sølv, som du ønsker at sælge? Hos LP Antik & Design er vi interesserede i at opkøbe sølvbarre og andet sølv fra anerkendte producenter.

Når det kommer til salg af sølvbarre og andet sølv, kan det nemt blive en kompliceret og tidskrævende proces. Ikke alene skal du sætte dig ind i markedet, men du skal også finde pålidelige købere, der forstår værdien af dit sølv.

Priserne kan være forvirrende med konstant svingende kurser og ikke alle sølvprodukter er pålidelige. Der kan være mange faktorer i spil, som du skal have styr på. Og for mange kan det hurtigt blive frustrerende.

Hos LP Antik & Design forstår vi, hvor kompliceret sølv køb kan være. Derfor tilbyder vi en nemmere måde for dig at sælge dit sølv på med tillid.

 

En stak sølvbarre med en mørkbraggrund.

Få en tryg handel med en professionel opkøber

Der kan være meget besvær forbundet køb og salg af sølv. Foruden jagten og kvalificeringen af en opkøber skal du kende markedet godt og dit eget sølv endnu bedre. Det er ikke alle, som har tiden eller evnerne til at sætte sig dybt ind i denne verden. Derfor er det vigtigt at vælge en forhandler, der har erfaring og kendskab til produktet.

Vi forstår de udfordringer, som du som sælger kan stå over, særligt hvis du er ny. Hvis du ønsker en hurtig, tryg og overskuelig måde at sælge dit sølv på, er du kommet til det rette sted. Vi har over 11 års erfaring med opkøb af sølvbarre. Og du kan være sikker på at få en fair og aktuel pris for dine sølvbarre.

Hvilke sølvbarrer opkøber vi?

Stort set alt sølv har vores interesse, så længe at det er stemplet. Normalt er vi mest interesserede i sølv fra de mest anerkendte producenter, men da der i dag findes mange forskellige producenter og sølvsmede, er det afgørende, at dit sølv er stemplet. Vi opkøber nemlig kun sølvbarre, der har et officielt anerkendt stempel.

Hvor meget kan jeg få for mine sølvbarre?

Prisen du kan få for dine sølvbarre, afhænger af flere faktorer, herunder størrelsen på dine sølvbarre, deres vægt, lødighed og den aktuelle markedsværdi for sølv. Hvis dine sølvbarre er i god stand og er af en anerkendt producent, kan du forvente at modtage en højere pris.

Er mine sølvebarre ægte?

I Danmark er der regler for, hvornår ædelmetal objekter af sølv må anvende betegnelsen “Sølv“. Ifølge lovgivningen skal en genstand have en vis minimumsprocent på mindst 800 ‰, hvilket svarer til en sølvprocent på 80%. Det betyder, at en genstand med denne finhed kan kaldes for “Sølv“.

Officielle anerkendte stempler i Danmark er:

  • Tretårnet (830 eller tre tårne)
  • Sterling (925)
  • Finsølv (999)
  • Finsølv som barre (9999)
  • 80% (800)

Du vil typisk opleve, at der er et navnestempel af producenten eller firmaet ved siden af lødigheden.

Hvad koster en sølvbar?

Prisen du kan få for dine sølvbarre, afhænger af flere faktorer, såsom størrelsen på dine sølvbarre, deres vægt, stempel og den aktuelle markedsværdi af sølv. Hvis dine sølvbarre er i god stand og er fra af en anerkendt producent, kan du forvente at modtage en højere pris.

Køber vi andet sølv?

Har du andet sølv liggende, som du vil sælge, er vi også interesserede i at opkøbe det, hvis det opfylder vores krav og kriterier. Vi køber alt fra sølvsmykker, sølvmønter, sølvtøj m.m. Du kan læse mere om vores forskellige krav inde de forskellige sider. Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du er i tvivl om dit sølv.

Sølvbar i mørk baggrund.

Klar til at få en tryg og fair handel for dine sølvbarre?

For nogen kan salg af sølvbarre og andre sølvprodukter være en alt for tidskrævende og kompliceret proces, men vi er her for at gøre det nemt og overskueligt for dig. Vi tilbyder dig en tryg og professionel handel, hvor du kan være sikker på at få en fair og aktuel pris for dine sølvbarre.

Kontakt os i dag for at få en gratis vurdering af dine sølvbarre eller få svar på eventuelle spørgsmål, som du måtte have. Kom i kontakt med os ved at udfylde formularen nedenfor her.

Udfyld formularen herunder og få tilsendt den pris, vi vil give for dit guld eller sølv.

Hvis du er i tvivl om typen eller antal gram, så ring til os på 22 28 75 05

Få gratis tilbud i dag

Skal vi ringe dig op?

Hvordan kan man se om det er ædelmetal?

Sølv:
Sølv er som regel stemplet med:

  • Sterling
  •  830s
  •  925 
  • Tre tårne
Scroll to Top