Sølvmønter købes

Har du sølvmønter, som du ikke ved hvad du skal gøre af? Eller som du måske ønsker at sælge?

Hos LP Antik & Design har vi en stor interesse i at opkøbe hele din sølvmøntsamling eller enkelte mønter.

Handel med sølvmønter minder på mange områder om handel med guldmønter. Dog er der nogle væsentlige forskelligheder blandt de to ædelmetaller, hvilket har en indflydelse på prisen og efterspørgslen.

Det kan gøre handel med sølvmønter noget komplekst. Ved at sælge dine gamle sølvmønter til os, kan du slippe for det bøvl, som der kan være ved auktionshuse, onlinemarkedspladser mv.

+15 års erfaring med opkøb af sølvmønter

Vi har over 15 års erfaring indenfor opkøb af sølv og sølvmønter. Priserne på sølv har det med at svinge med tiden, når du sælger til os, tager vi altid udgangspunkt i dagsaktuelle priser på sølv. På den måde kan du forvente en fair handel som er tilpasset til dato.

Er du i tvivl, om vi kunne have interesse i dine sølvmønter, er du velkommen til at kontakte os. Som udgangspunkt har vi interesse i danske sølvmønter. Sølv har i modsætning til guldmønter en mindre efterspørgsel, hvilket gøre mønterne svære at sælge. Det kan derfor være svære at sælge udenlandske sølvmønter.

Hvor meget kan jeg få for mine sølvmønter?

Da handel med sølvmønter oftest er mindre end handel med guldmønter, er priserne oftest betydelige lavere ved sølvmønter. Prisen på dine mønter afhænger af en række forskellige faktorer. Typisk bliver prisen bedømt ud fra vægten og lødigheden

I enkelte tilfælde kan møntsamlingen også have en indflydelse på prisen. Et eksempel heraf kan være ‘Erindringsmønterne‘, som ligger på nuværende tidspunkt på omkring 550 kr. og derover afhængigt af typen. Af andre eksempler er der også jubilæumssølvmønter med Dannebrog og H.C Andersen motiver. 

Vi har også interesse i at opkøbe gamle sølvmønter med danske regenter som Christian X mv. Endvidere har vi også interesse i temmønter fra Nationalbanken som Polarår sølvmønterne fra 2007-2009.

Har du en masse forskellige sølvmønter som ikke er fra en bestemt møntsamling, bliver prisen oftest baseret på:

  • Vægt
  • Aktuelle dagspris for sølv (pr. gram)
  • Sjældenhed (f.eks. jubilæumssølvmønter)

De fleste danske sølvmønter ligger på omkring 80% rent sølv. Vægten på mønterne svinger fra mønt til mønt, men ligger oftest et sted mellem 15-30 g.

Vurdering af mønter og sølvmønter værdi

Har du mønter af sølv, som du ønsker at sælge, anbefaler vi, at du udfylder kontaktformularen på siden. Du bør her udfylde alle relevante oplysninger, som kan have en indflydelse over prisen i feltet ‘Bemærkninger’. Alternativt kan du kontakte os via. telefon eller mail. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.

Udfyld formularen herunder og få tilsendt den pris, vi vil give for dit guld eller sølv.

Hvis du er i tvivl om typen eller antal gram, så ring til os på 22 28 75 05

Vi opkøber sølvmønter til en god pris

Få gratis tilbud i dag

Skal vi ringe dig op?

Hvordan kan man se om det er ædelmetal?

Sølv:
Sølv er som regel stemplet med:

  • Sterling
  •  830s
  •  925 
  • Tre tårne
Scroll to Top