Sælg dine sølvsmykker

Har du nogle gamle sølv smykker, som du ønsker at sælge? Hvis ja, er vi meget interesseret i at opkøbe dine gamle smykker.

Georg jensen sølv

At sælge sine smykker kan til tider være en kompliceret proces. Det er nemlig ikke alle som har erfaring med at handle med ædelmetaller. Og det er heller ikke alle der ved, hvilke faktorer de skal forholde sig til, eller hvad de skal kigge efter.

Foruden dette skal du også sætte tid af til at finde den rette markedsplads og køber…

Ønsker du en hurtig og fair handel i trygge rammer, så er du kommet til det rette sted. Hos LP Antik og Design er vi interesseret i at opkøbe dine smykker. Vi har mange års erfaring inden for køb og handel med ædelmetaller, sølv- og guldsmykker, så du kan være sikker på, at du får en fair pris for dit smykke.

 

Opkøb af gamle sølvsmykker til markedets bedste priser

Hos LP Antik & Design er vi altid på udkig efter velbevarede gamle sølvsmykker. Vi har som udgangspunkt interesse i langt det meste så længe, at det opfylder vores kvalitetskrav. Har du derfor gamle arvestykker, vintage, antikke eller moderne sølvsmykker, som du ønsker at sælge, er du mere end velkommen til at kontakte os.

Vi anbefaler, at du udfylder formularen på siden, så du kan få tilsendt den pris, vi vil give dig for dit sølv. Er du i tvivl om, hvorvidt vi kunne have interesse i dit smykke, eller i tvivl om typen, vægten eller lødighed, anbefaler vi, at du kontakter os på telefon (22 28 75 05) eller på mail (info@lp-antik-design.dk).

Har du andet sølv, som du ønsker at sælge til os, er du ligeledes velkommen til at kontakte os.

Når du vælger at sælge dit sølv til os, kan du forvente, at vi altid kommer med et uforpligtende tilbud baseret på dagsaktuelle sølv priser.

Hvilke sølvsmykker opkøber vi?

Når det kommer til opkøb af sølvsmykker, har det meste sådan set vores interesse. I hvert fald så længe det opfylder vores kriterier. Der kan derfor være tale om alt fra:

 • Sølv ringe
 • Sølv armbånd
 • Sølv halskæder
 • Smykker med diamanter
 • Øreringe

Hvor meget kan jeg få for mine sølvsmykker?

Hvor meget du kan få for dine smykker, afhænger af nogle forskellige faktorer. Når vi skal komme med et uforpligtende tilbud, kigger som regel på:

 • Sølvets renhed (Lødighed)
 • Stemplet (Om det er tretårnet sølv og lign.)
 • Dagsaktuelle sølvpriser
 • Vægten
 • Sammensætning (Diamanter og guld)
 • Tilstand (Slidt, velbevaret eller ødelagt)

Hvor meget betyder designet for prisen på dit smykke?

Generelt set har smykkernes design ikke nogen stor indflydelse på prisen. Hvad der anses for flot, svinger nemlig fra person til person. Har du til gengæld et flot smykke fra en kendt sølvsmed, er der større chance for at vi tager højde for udseendet.

For eksempel kigger vi på om smykket har ridser, revner, brudstykker mv. som kan have betydning for prisen.

 

Vil du have en god handel for dit sølv?

Handel med guld og sølv kan være tidskrævende og til tider kompliceret. Dog er der ingen grund til at smide håndklædet i ringen. Du kan hos os hurtigt og nemt sælge dine sølvsmykker, som du ikke ønsker at beholde længere.

Vi har mange års erfaring inden for sølv køb og handel med ædelmetaller, så du kan være sikker på at få en fair pris for dine smykker.

Få en god pris for dit smykke ved at udfylde formularen på siden. Er der noget særligt over smykket anbefaler vi, at du også udfylder feltet ‘bemærkning‘ med relevante oplysninger. På den måde kan vi give dig en så god vurdering som muligt.

Se også opkøb af guldsmykker.

Udfyld formularen herunder og få tilsendt den pris, vi vil give for dit guld eller sølv.

Hvis du er i tvivl om typen eller antal gram, så ring til os på 22 28 75 05

Få gratis tilbud i dag

Skal vi ringe dig op?

Hvordan kan man se om det er ædelmetal?

Guld:
Guld er stemplet med eksempelvis:

 • 333
 • 585
 • 14k
 • 18k
Scroll to Top