Vi har i øjeblikket stort efterspørgeles på Royal Copenhagen musselmalet stel. Om det er riflet, hel, halvblonde eller mega musselmalet er interesse lige stor.

LP Antik & Design opkøber gerne dit Royal Copenhagen musselmalet stel og giver en fair pris for det. Vi kommer gerne til dig på hele Sjælland, Møn, Lolland Og Falster.

Du kan kontakte Lars på telefon 22387505 eller 22287505 og få en snak om hvad du har, og evt. komme og give et uforpligtende tilbud på dit porcelæn. Du er også altid velkommen til at sende billeder på sms eller på mail lp-antik-design@hotmail.com

Både Royal Copenhagen, Dahl Jensen og Bing & Grøndahl stel findes i 1. sortering, 2. sortiering og 3. sortering. og man kan finde ud af hvilket sortering porcelænet har ved at køre en negl over stemplet, hvis der er er ridset en streg igennem stemplet er det en 2. sortering. hvis der er 2 streger er det en 3. sortering, hvis der ikke er nogle streger er det en 1. sortering.

På Royal Copenhagen musselmalet stel er der altid stemplet med tre bølger, og ofte et nummer.

Musselmalet riflet porcelæn er den enkel, hvor der ikke er malet så meget på porcelæn delen

Riflet

Musselmalet halvblonde er når der er en bemalet blonde kan.

Halvblonde

Musselmalet helblode er når der er en blonde med huller i, og er meget skrøbeligt, men meget dekorativ

Helblonde

Viste du ?

At Den Kogelige Porcelæns Fabrik har produceret musselmalet porcelæn, siden 1775 hvor de kopiret mønsteret fra Kina. Idag finder der flere 100 forskellige dele til det musselmalet stel, og nogle af dele er meget sjældne og kan være kostbar.

Idag er Royal Copenhagen eget af Fiskars og det har de været siden år 2013. Mage af deres produkter bliver fremstillet i Østen. Hvor der også er en stor del af deres kunder.

Tilbage til forside her

Scroll til toppen