Butikken LP Antik & Design i Fensmark

Butikken LP Antik & Design i Fensmark

Butik LP Antik & Design

Meget er sket over de seneste 12 år. Fra vores beskeden start på DR1’s Antikduellen til vores opkøb af Præstø Antiks varelagre i 2022 er vi begejstrede for at præsentere vores nyåbnede LP Antik & Design butik i Fensmark.

Vores passion for antik og design har ført os gennem en utrolig rejse, og vi kan ikke vente med at vise vores unikke samlinger til dig. I butikken kan du bl.a. finde flere forskellige antikviteter, brugskunst og flotte samlerobjekter fra kendte danske designermærker såvel som forskelligt vintage og retro design. Tag en tur tilbage i tiden og lad dig inspirere af vores smukke samlinger og designskatte.

Vi opkøber også

Der er åben for afhentning i butikken, og du er altid velkommen til at kigge forbi, hvis du ønsker at sælge noget. Vi opkøber blandt andet antikt porcelæn fx Bing og Grøndahl, danske designer møbler og meget mere.

OBS: Vores vare i webshoppen findes ikke i butikken. Ved afhentning skal du bestille tidligst dagen før.

Butikken LP Antik & Design er mere end 300m2  fyldt med sjove antikviteter, dansk design, porcelæn, glas, sjove loppefund. Når du handler hos LP Antik & Design pakker vi naturligvis gerne dine køb ind, hvis det er en gave du køber. 

I vores butik finder du også et udvalg i delikatesser, vi har de lækre krydderier, olier og pestoer fra Pazil. Deres produkter er gode til dip/marinader/sovs og gryderetter, de er drøje i brug også er der lang holdbarhed, på dem. De er helt perfekte til en værtinde gave. 

Åbningstider

Uge 38

Tirsdag kl. 11-15

Torsdag kl. 11-14

Fredag kl. 11-13

Lørdag kl. 11-15

Uge 39

Tirsdag kl. 11-15

Fredag kl. 11-16

Udvidede åbningstider fra uge til uge kan findes inde på Facebook & Instagram. Vi har også mulighed for at åbne efter behov, kontakt os for at høre nærmere.

Adresse: Holmegaardsvej 80 Fensmark, 4684 Holmegaard

Telefon: 22 28 75 05

Mail: info@lp-antik-design.dkScroll to Top