Butikken LP Antik & Design i Fensmark

Butikken LP Antik & Design i Fensmark

Butik LP Antik & Design

Meget er sket over de seneste 16 år. Fra vores beskeden start på DR1’s Antikduellen til vores opkøb af Præstø Antiks varelagre i 2022 er vi begejstrede for at præsentere vores nyåbnede LP Antik & Design butik i Fensmark.

Vores passion for antik og design har ført os gennem en utrolig rejse, og vi kan ikke vente med at vise vores unikke samlinger til dig. I butikken kan du bl.a. finde flere forskellige antikviteter, brugskunst og flotte samlerobjekter fra kendte danske designermærker såvel som forskelligt vintage og retro design. Tag en tur tilbage i tiden og lad dig inspirere af vores smukke samlinger og designskatte.

Vi opkøber også

Der er åben for afhentning i butikken, og du er altid velkommen til at kigge forbi, hvis du ønsker at sælge noget. Vi opkøber blandt andet antikt porcelæn fx Royal Copenhagen, danske designer møbler og guld og sølv meget mere. Når vi køber er betalingen alting via bankkonto, og man skal vise id. 

OBS: Vores vare i webshoppen findes ikke i butikken. Ved afhentning skal du bestille tidligst dagen før.

Butikken LP Antik & Design er mere end 300m2  fyldt med sjove antikviteter, dansk design, porcelæn, glas, sjove loppefund. Når du handler hos LP Antik & Design pakker vi naturligvis gerne dine køb ind, hvis det er en gave du køber. 

I vores butik finder du også et udvalg i delikatesser, vi har de lækre krydderier, olier og pestoer fra Pazil. Deres produkter er gode til dip/marinader/sovs og gryderetter, de er drøje i brug også er der lang holdbarhed, på dem. De er helt perfekte til en værtinde gave. 

Åbningstider 

Tirsdag kl. 11-16

Fredag kl. 11-16

Søndag kl 11-15

Udvidede åbningstider fra uge til uge kan findes inde på Facebook & Instagram. Vi har også mulighed for at åbne efter behov, kontakt os for at høre nærmere.

Adresse: Holmegaardsvej 80 Fensmark, 4684 Holmegaard

Telefon: 22 28 75 05

Mail: info@lp-antik-design.dkScroll to Top