Antik keramik

Vi opkøber gerne din brugte keramik og stentøj

Har du noget antik keramik liggende, som du gerne vil af med, har vi interesse. De seneste 10 år er der kommet flere og flere keramiksamlere til. Det har betydet at priserne og efterspørgslen på antik keramik er blevet markant større. Hos LP Antik & Design har vi en forkærlighed for smukt kunstværk og godt håndværk, hvorfor vi har en stor interesse for opkøb af keramik fra bestemte producenter.

Vi har særligt interesse i eksklusiv keramik og stentøj fra navne såsom Arne Bang, Palshus, Aksel Salto, Kähler og Saksbo. Selvom disse er vores mest populære keramik mærker, har vi naturligvis også kunder til de andre store keramikværksteder. Har du antik keramik fra Bornholm keramikværkstederne som Hjort, Søholm og Ipsen Enke, er vi også interesseret.

Når det kommer til keramik, er det ikke nødvendigvis mærket som altid tæller. Selvom det er en meget god forudsætning, kan det lige så godt være udtrykket og den bagvedliggende historik. Har du derfor noget keramik, som du ønsker andre skal få lykken over, er du altid velkommen til at henvende dig til os.

Vi går efter velbevaret kvalitet

Når det kommer til opkøb af keramik, er vi primært interesseret i velbevarede værker. Har dine keramiske værker tydelige ridser, hårrevner, skår, kanthak og lignende, kan det give dig en markant lavere pris eller have ingen interesse hos os. Vi forholder os ret til at afvise værker, som ikke kan bringe glæde til de nye ejere, som vi finder.

Er din antikke keramik velbevaret, har vi selvfølgelig interesse. Vi har mange års indgående viden og interesse, hvilket sikrer dig, at du altid får en fornuftig pris på keramikken. Vi anbefaler, at du tager billeder (video accepteres også) af keramikværket og sender til os. På den måde kan vi give dig en vurdering og et uforpligtende tilbud på din keramik.

Vi har interesse i alt keramik, om der er tale om:

  • Kunst porcelæn
  • Keramikvase
  • Figurer
  • Kander
  • Lysestager
  • Keramikfade og skåle
  • Antikke spisestel
  • Antikt stentøj
  • En antik krukke

Har du andet keramik, er du velkommen til at henvende dig til os. 

Hvilke keramikmærker går vi efter?

Er du nysgerrig på hvilke antikke keramik mærker vi ellers går efter, kan du danne dig et overblik forneden. Vi er også interesseret i andre mærker, såfremt at de lever op til vores krav. Har du antik keramik fra udlandet eller andetsteds, er du velkommen til at tage kontakt.

Bjørn Wiinblad
Bjørn Wiinblad er kendt i næsten hele verden for sine sjove figurer og sine månedsplatter. Mange af hans ting blev lavet på Nymølle og Rosendahl. Men de mest eftertragtede ting er dem der blev lavet på hans eget værksted i keramik. Disse ting opkøber vi også gerne.

Lisa Larsson
Lisa Larsson arbejdede for Gustavsberg i Sverige, hvor hun designede de skønneste figurer – både i form af dyr og mennesker. Der er ret stor efterspørgsel på hendes ting i dag.

Arne Bang 
Var en dansk billedhugger og keramisk designer. For os er han ”en af de lokale”, da han er født i 1901 på Frederiksberg og døde i 1981 i Fensmark. Han er far til den kendte designer Jacob Bang som bl.a. har arbejdet på Holmegaard glasværk som også lå i Fensmark.

Arne Bang har designet alt fra vaser til store skulpturer. Du finder bl.a. en af hans smukke skulpturer ved vejen ned til Fensmark kirke.

Palshus
Palshus keramik er i dag blevet rigtig salgsbare varer, hvor keramikværkstedet holdte til i Præstø på Sydsjælland. Produkter som vaser og skåle, har fået samlere i hele Europa til at se, hvilket formsprog de har fået ud af et af deres designs. Vi opkøber gerne keramik fra Palshus.

Kähler keramik
Kähler keramik fra Næstved har de sidste 20 år skiftet ejere nogle gange, og desværre bliver der ikke lavet mere i Næstved. Men det ældre Kähler keramik, har vi kunder til. Og det er uanset om det er Nils Kähler eller om det er den helt gamle keramik af Herman Kähler. Alt fra gulvvaser til lysestager har vores interesse. Selv store gulvvaser som er mere end 100 år gamle og har lidt hakkede kanter, har stadig vores interesse.

Axel Salto
Axel Salto er Danmarks dyreste keramiker p.t. og det betyder at hans gulvvaser har meget flotte priser. Salto har bl.a. arbejdet for Royal Copenhagen. Ikke nok med han står bag noget af det dyreste danske keramik, så står han også bag design af tekstiler og malerier. Vi opkøber meget gerne din keramik der er designet af Salto.

Få gratis tilbud i dag

Skal vi ringe dig op?

Dødsbo ryddes på hele Sjælland

Dødsboer ryddes på hele Sjælland, Møn og Lolland Falster. Her kan vi sørge for alt, hvad der hører til rydning af dødsbo.

Vi har mere end 20 års erfaring og viden i rydning af dødsboer / restboer.

Dette er en webshop og der findes ingen fysisk butik med åbningstider

Du er altid velkommen til at kontakte os på mail, hvis der er noget du søger, som du ikke lige kan finde på siden.

Afhentning af vare sker i Holme-Olstrup ved Næstved, og kun mod forudgående aftale.

Kontakt os i dag for et 100% uforpligtende tilbud

Har du brugt og antik keramik som du gerne vil sælge, kontakt os ved at udfylde formularen. Vi besvarer hurtigst muligt din henvendelse.

Scroll til toppen