Brugt dansk design

Har du dansk møbeldesign, som ikke længere passer ind i din indretning? Hvis ja, så er vi meget interesserede i at opkøbe dine brugte møbelklassikere.

Arne Jacobsen stol

Professionel opkøber af dansk design

At sælge sine brugte møbler og særligt designmøbler kan hurtigt blive kompliceret og bøvlet. Ikke alle potentielle købere har den nødvendige viden inden for originale møbler. Måske er de heller ikke villige til at tilbyde en pris, der afspejler møblernes sande værdi.

Hos LP Antik & Design er vi konstant på udkig efter velbevarede designmøbler. Vi er særligt interesserede i danske designmøbler fra de klassiske til moderne perioder. Det er også disse, som vi har bedst kendskab og unik ekspertise i.

Hvis du er på udkig efter en opkøber af møbler, der ikke kun har den nødvendige erfaring, men som også giver dig en ordentlig vurdering og fair pris, er du kommet til det rette sted. At købe brugte designmøbler er vores speciale, hvad end der er tale om klassiske møbler eller nye designmøbler.

Hvilke danske designmøbler køber vi?

Vores interesse for brugte designermøbler spænder bredt. For os er det ikke bare møbler, men en fortælling om kunstværk af håndværk og et udtryk for kultur. Det vigtigste for os er, at møblerne er velbevarede, er ægte og i høj kvalitet.

Det betyder, at de ikke har alt for synlige tegn på slitage. Særligt skader, da det gør møblerne svære at sælge eller reparere.

Når det så er sagt, har vi interesse i alt fra:

 • Sofaer
 • Lænestole
 • Lamper
 • Stole
 • Kommoder
 • Sofabord
 • Skabe
 • og andre møbler

Vi har særligt stor erfaring inden for opkøb af antikke lamper og brugte designerlamper. Vores ekspertise sikrer, at hver lampe bliver vurderet med den respekt og viden, som den fortjener. På den måde kan du som sælger være tryg ved, at dine værdifulde stykker er i trygge hænder.

Wegner stol

Hvor meget kan jeg få for mine designermøbler?

Når det kommer til prissætning af danske møbelklassikere, er der flere forskellige faktorer, derspiller ind. Det betyder, at prisen kan svinge alt afhængig, af hvilke møbler der er tale om. Det samme om det er Arne Jacobsen, Børge Mogensen eller andre designere.

Værdien af dine designermøbler kan variere betydeligt afhængigt af faktorer som:

 • Alder
 • Stand
 • Designer
 • Legation
 • Efterspørgsel

For eksempel har vi ikke interesse i at opkøbe syret egetræsmøbler fra 70’erne og 80’erne, da efterspørgslen er meget lav. Men hvis du er i besiddelse af danske møbelklassikere designet af ikoner som Arne Jacobsen, Børge Mogensen og Kaare Klint eller andre, er vi meget interesserede.

Disse navne repræsenterer toppen af dansk design og håndværk. Og vi værdsætter den unikke historie og kvalitet, som deres værker bærer.

Kontakt os, hvis du er i tvivl om, hvorvidt vi kunne have interessere i dine møbler.

Rød Verner Panton lampe

Skal vi købe dine brugte designmøbler?

Har du brugte designmøbler, som du ønsker at sælge? Måske er du i tvivl om eller usikker på værdien af dem? Så står vi klar til at hjælpe dig. Vores proces er meget simpel. Vi gennemgår og kommer med en vurdering af dine møbler. Baseret på denne gennemgang får du et uforpligtende tilbud på møblerne.

For at høre mere om undersøgelse af møbler og afhentning bedes du kontakte os for at høre mere. Som udgangspunkt, når du har accepteret tilbuddet, aftaler vi nærmere tid og sted for afhentning.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud eller for at høre mere på 22287505 eller på mail lp-antik-design@hotmail.com. Alternativt kan du også udfylde den korte kontaktformular øverst på siden, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Få gratis tilbud i dag

Skal vi ringe dig op?

Dødsbo ryddes på hele Sjælland

Dødsboer ryddes på hele Sjælland, Møn og Lolland Falster. Her kan vi sørge for alt, hvad der hører til rydning af dødsbo.

Vi har mere end 20 års erfaring og viden i rydning af dødsboer / restboer.

Scroll to Top