Opkøb af sølvtøj

Vi har interesse i opkøbe dit sølvtøj

Overvejer du at sælge dit sølvtøj, er vi hos LP Antik & Design interesseret i at opkøbe det. Ved at sælge dit sølvtøj / sølvbestik til os, kan du nemlig hurtigt slippe for en masse bøvl, som der til tider kan være forbundet med salg af sølvtøj.

Det kan være, at det er blevet din tur til at overtage din families sølvtøjet, som er blevet arvet igennem flere generationer. Dog er det langt fra de fleste som ved, hvilken værdi deres sølvtøj kan have.

For nogle personer kan den historiske arv have en stor betydning, og derved tilegne sølvtøjet meget sentimental værdi. Dette kan hurtigt besværliggøre handlen og selve værdisætningen. Foruden de kræfter og den tid, som du skal bruge på at undersøge markedet, finde købere og tilmelde auktioner.

Ønsker du at undgå bøvlet og det tidskrævende arbejde, der kan være ved auktioner og onlineplatforme, står vi klar til at opkøbe dit sølvtøj.

Udfyld formularen herunder og få tilsendt den pris, vi vil give for dit guld eller sølv i dag.

Hvis du er i tvivl om typen eller antal gram, så ring til os på 22 28 75 05

Over 15 års erfaring med opkøb af sølvtøj

Ønsker du at sælge dit sølvtøj, er du kommer til det rette sted. Hos LP Antik og Design har vi mere end 15 års erfaring inden for opkøb af sølvtøj. Vi er altid opdateret med de aktuelle dagspriser på sølv, og ikke mindst på brugskunst fra kendte sølvsmede. 

Du kan hos forvente at få en fair og aktuel pris, for dit sølvbestik. Vi kender godt sølvtøj, når vi ser det. Få en gratis uforpligtende vurdering af dit sølvbestik. Vi har interesse i opkøb af stemplet bestik.

Som udgangspunkt har alle former for sølvbestik en interesse for os, men vi er særligt interesseret i sølvtøj fra kendte sølvsmede som:

 • Georg Jensen
 • Hans Hansen
 • Bindesbøll
 • Evald Nielsen
 • Michelsen
 • Svend Toxværd mv.

Selvom at alle former for sølvbestik, har en interesse hos os, får du den bedste pris på hele sæt. Det vil altså sige, at du har et komplet sølvtøj sæt, som indeholder alle skeer, knive og gafler som hører med til sættet.

Hvad bestemmer sølvbestikkets pris?

Når det kommer til prissætning af sølvtøj, afhænger det typisk af et par forskellige ting. Dette gælder både, når det kommer til nyt såvel som gammelt sølvtøj og sølvservice.

Typisk bedømmer vi prisen ud fra følgende faktorer:

 • Kursen på sølv
 • Hvilken producent (sølvsmed)
 • Renheden/lødigheden (stemplet)
 • Hele sølvbestik eller dele af

Hvilken sølvsmed sølvtøjet stammer fra har en særlig stor indflydelse på prisen. Dette hænger sammen med, at sølvtøj fra udvalgte sølvsmede er langt mere populært, end sølvtøj der kommer fra andre.

 Eksempelvis er sølvbestik fra Georg Jensen meget populært for tiden. Dog findes der også sølvbestik som er lige så meget værd som deres skrotpris.

Har du sølvbestik, som du er i tvivl, om vi kunne have en interesse for, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi har som udgangspunkt altid en interesse i sølvbestik og -service som er stemplet.

Hvor meget kan jeg få for mine sølvbestik?

Har du et helt sæt sølvbestik, tager vi som regel altid afsæt i: den nuværende kurs på sølv, sølvsmeden og lødigheden. Baseret på dette kommer vi med et uforpligtende tilbud på dit sølvbestik. 

For at finde ud af “renligheden” af dit sølv, bør du kigge efter stempler. Det er oftest stempler af forskellige små tal der fortæller, hvor rent sølvet er. Sølv der er 99,9% rent er alt for blødt til at blive brugt som bestik, og ender som sølvbarer. Legeres finsølvet med kobber vil det lave sterlingsølv, som er betegnet som 925, hvilket er den mest udbredte type i sølvsmykker.

Sølv
De mest almindelige typer sølv er:

 • Tretårnet (830 eller tre tårne)
 • Sterling (925)
 • Finsølv (999)
 • Finsølv som barre (9999)
 • Pletsølv

Hvordan kan jeg se om mit bestik er sølv eller pletsløv?

Betegnelsen ‘pletsølv’ bruges om genstande af messing eller kobber som er belagt med lidt sølv. Selve sølvindholdet er meget lavt, og være tilbøjeligt til at blive slidt af med tiden. Derfor vil “sølvbestik” af pletsølv som regel ikke have den store værdi eller salgspris.

Som udgangspunkt er alt sølvbestik af ægte sølv stemplet. Er sølvbestikket dansk, vil det være stemplet med enten 830, tretårne og 925. Er dit sølvbestik fra udlandet, kan det være stemplet anderledes. Vi kan efter nærmere aftale tage et kig på dit sølvbestik, for at se om det er sølv eller ej.

Sølv broche

Hvor meget er mit sølvtøj værd?

Ønsker du at sælge dit sølvtøj, anbefaler vi, at du udfylder kontaktformularen nederst på siden. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du er i tvivl omkring dit sølvtøj.

Vi anbefaler, at du udfylder feltet ‘bemærkning‘ i formularen med relevante oplysninger til sølvtøjet. På den måde kan vi give dig en vurdering og et uforpligtende tilbud lettere.

Vi har også interesse i generel opkøb af sølv, hvis du sølvsmykker, sølvmønter mv.

Få gratis tilbud i dag

Skal vi ringe dig op?

Hvordan kan man se om det er ædelmetal?

Sølv:
Sølv er som regel stemplet med:

 • Sterling
 •  830s
 •  925 
 • Tre tårne
Vi opkøber ikke pletsølv bestik. 
Scroll to Top