Sølv køb

Vi har interesse i opkøb af sølv

Har du sølv liggende, som du ønsker at sælge?

Salg af sølv kan til tider være en besværlig og kompleks salgsproces for nogen. Dit sølv kan have en særlig betydning for dig i form af minder, måske er det gamle sølvsmykker eller sølvtøj, som du har arvet igennem flere generationer. Herudover afhænger sølvprisen også af flere forskellige ting, som kan komplicere handlen for dig som begynder.

 Hos LP Antik og Design forstår vi besværet der kan være forbundet med salg af sølv. Hos os kan du sælge dit sølv på en let og overskuelig måde. Vi har mere end +10 års erfaring med sølv køb, hvorfor du altid kan en forvente at få en fair og aktuel dagspris hos os.

Vi har en længerevarende erfaring med sølv køb, hvor vi kender de største danske sølvsmede såsom Georg Jensen, Hans Hansen, Bindesbøll, Evald Nielsen, Michelsen, Svend Toxværd mv. Vi kan derfor genkende et godt stykke sølv, når vi ser det.

Udfyld formularen herunder og få tilsendt den pris, vi vil give for dit guld eller sølv.

Hvis du er i tvivl om typen eller antal gram, så ring til os på 22 28 75 05

Hvilket sølv køber vi?

Har du et vilkårligt sølvobjekt, som du er tvivl om, vi kunne er interesseret i, er du velkommen til at give os et kald. Som udgangspunkt har vi interesse i alt, hvor vi opkøber forskellige former for sølv. I modsætning til guld bruges sølv i et meget større omfang, når det kommer til forbrug. Sølv bruges i mange forskellige ting lige fra smykker, bestik, elektronik og industrien. Dette betyder at sølv kan komme i mange forskellige former.

Følgende sølv har interesse for os:

Hos LP Antik & Design får vi mange henvendelser omkring gamle sølvsmykker, sølvtøj og sølvbestik. Der kan være flere årsager til hvorfor, men det giver god mening at sælge sine sølvsmykker mv., hvis du ikke bruger dem eller ønsker dem. Selvom sølvprisen er mindre end guldprisen, er der mange som bliver overrasket over, hvor meget deres sølvtøj, smykker og -bestik er værd.

Sølvtøj fra kendte sølvsmede som Georg Jensen, har typisk en højere værdi end andre. Har du noget særligt sølvtøj og lign. liggende, vil vi gerne undersøge, om vi kan komme med et mere alsidig tilbud.

Hvor meget kan jeg få for mit sølv?

Ønsker du at sælge dit sølv til os, bør du være opmærksom på at nuværende og dagsaktuelle sølvpriser. Ligesom med guld kan priserne på sølv ændre sig fra dag til dag. Typisk afhænger prisen af vægten og lødighed af dit sølv, hvorefter værdien kan beregnes. Hos LP Antik holder vi os altid opdateret med udviklingen i sølvpris, så du altid får et opdateret tilbud.

Hvad bestemmer sølvprisen?

Priserne på guld og sølv kan ændre sig fra dag til dag. Der forekommer typisk ikke dramatiske ændringer i sølvprisen, men for at gør det mere trygt for dig, holder vi løbende øje med kursen. Vi tager altid udsæt i den nuværende kurs, når vi giver et tilbud på sølv køb. Som regel afregnes skrot-sølv efter vægt, hvor bedre sølvdele i form af sølvsmykker, sølvtøj mv. afregnes til priser højere end sølvprisen.

En meget hurtig måde til at finde ud af, hvor meget de sølv er værd, er ved at kigge efter stempler. Vi anbefaler her, at du altid undersøger dit sølv for mærker eller stempler. De kommer typisk til udtryk som små tal, hvor tallene angiver lødigheden (renheden) af sølvet.

Ligesom guld er sølv et ædelmetal, men i modsætning til guld er det ikke særligt hårdt. Dette betyder at sølv som er 99,9% rent sølv typisk er alt for blødt til at blive brugt i smykker, derimod laves den type sølv om til sølvbarrer. Legeres finsølvet med kobber vil det lave sterlingsølv, betegnet med 925, hvilket er den mest udbredte type i sølvsmykker.

Sølv
De mest almindelige typer sølv er:

  • Tretårnet (830 eller tre tårne)
  • Sterling (925)
  • Finsølv (999)
  • Finsølv som barre (9999) 
  • Pletsølv
sølv broche

Hvor meget er mit sølv værd?

I mange tilfælde afhænger prisen af den enkelte genstand og dets lødighed. Har du sølvsmykker, sølvbarrer eller andre sølvobjekter, som har en særlig historie eller lavet af en kendt sølvsmed, vil det selvfølgelig også have en betydning på prisen.

Vi anbefaler, at du skriver eventuelle informationer under feltet ‘bemærkning’, når du udfylder kontaktformularen. Du er også meget velkommen til at kontakte os angående sølv køb. Efter nærmere aftale kan vi komme og undersøge sølvobjektet, da objektet kan have en ekstra værdi udover sølvprisen.

Har du guld, har vi også interesse i opkøb af guld

Få gratis tilbud i dag

Skal vi ringe dig op?

Hvordan kan man se om det er ædelmetal?

Sølv:
Sølv er som regel stemplet med:

  • Sterling
  •  830s
  •  925 
  • Tre tårne
Scroll til toppen