Dødsbo købes og ryddes

Få gratis tilbud i dag

Dødsbo købes og ryddes over hele Sjælland

Skal vi ringe dig op?

Dødsbo ryddes på hele Sjælland, Møn, Lolland og Falster

Dødsboer ryddes på hele Sjælland, Møn og Lolland Falster. Her kan vi sørge for alt, hvad der hører til tømning af dødsbo. Vi sørger for slutrengøring, afmelding af diverse servicer, aflevering af arvestykker, rydning af garage, kælderrum, loftrum og meget mere. Har du nogle specifikke ønsker, så tøv ikke med at nævne dem når du kontakter os til rydning af dødsbo.

Vi har mere end 20 års erfaring og viden i rydning af dødsboer / restboer, og er van til at se lidt af det hele både boer med stor værdi og mindre boer uden værdi.

Vi sorter alt affald, og sørger for det der ikke kan sælges, bliver bort skaffet på forsvarligt vis. De effekter som vi ikke selv har kunder til men stadig er brugbare donere vi videre til velgørenhed. 

Vi overholder ALTID vores aftaler. Så du kan trykt lade os varetage opgaver som at rydde boligen, loftrummet eller kælderrummet for dig.

Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud eller en vurdering. på tlf. 22287505 eller på mail info@lp-antik-design.dk 

Du er også velkommen til at se mere på vores søster side: https://borydderen.dk/

Dødsbo købes ud fra behov

Dødsbo købes i det omfang der giver mening, og som i har brug for. Skal hele boet tømmes, så klarer vi gerne dette med alt hvad dette indebærer. Men vi køber også enkelte effekter, hvis dette har værdi.

Din garanti for, at vores oprydning og vurdering bliver gjort ordentligt og fair, er vores over 20 års erfaring i branchen. Vi har stor erfaring i at vurdere hele dødsboer. Vil du gerne have tømt dit dødsbo hurtigt, så kan vi også klare dette. Vi kontakter dig altid inden for 24 timer efter du har skrevet til os eller bedt os om at ringe dig op.

Vi giver altid et uforpligtende tilbud når et dødsbo købes.

Vi køber gerne dit gamle sølv / guld om det er korpus, service eller smykker så kontakt os gerne og få et tilbud på det.

Vi har stor efterspørgsel på Royal Copenhagen stel som musselmalet, flora Danica, og blå blomst, samt Bing & Grøndahl empire stel, blå malet, mågestel og Mads Stage stel som jagtstellet. Har du noget af dette antikke porcelæn og keramik på lager, så køber vi gerne dette.

Få evt. mere info om musselmalet HER

Møbler af danske designere, som Finn Juhl, Arne Vodder, Børge Mogensen, Arne Jacobsen, Hans J. Wegner, Ib Kofod Larsen, Poul Klærholm, Nanna Ditzel, Erik Jørgensen og Ole Wanscher har også vores store interesse. Vi kommer gerne og giver et uforpligtende tilbud hvis det kunne have interesse.

Ædelmetaller har også interesse, hvor guld og sølv købes, både korpus, bestik og dine gamle smykker. Vi giver gerne mere end dagsprisen for gode mærkevare, som Georg Jensen, Hans Hansen og Michelsen.

Antikviteter som gammelt legetøj, sjove samle objekter har vi også forespørgsler på. Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud.

Du er velkommen til at ringe eller send os en Mail.

Enkelte effekter har også interesse

Vi ryder ikke bare dødsboer, vi har også interesse i, at købe enkelte effekter, samlinger, unika møbler m.m. hvis du påtænker at sælge dele af dit dødsbo.

Scroll to Top