Rydning af dødsbo

Dødsbo ryddes på hele Sjælland

Dødsboer ryddes på hele Sjælland, Møn og Lolland Falster. Her kan vi sørge for alt, hvad der hører til rydning af dødsbo. Vi sørger for slutrengøring, afmelding af diverse servicer, aflevering af arvestykker, rydning af garage, kælderrum, loftrum og meget mere. Har du nogle specifikke ønsker, så tøv ikke med at nævne dem når du kontakter os til rydning af dødsbo.

Vi har mere end 20 års erfaring i rydning af dødsboer / restboer, og er vand til at se lidt af det hele både  boer med stor værdig og mindre boer uden værdig.

Vi sorter alt affald, og sørger for det der ikke kan sælges, bliver bort skaffet på forsvarligt vis.

Vi overholder ALTID vores aftaler. så du kan trykt lade os varetage opgave at rydde boligen, loftrum eller kælderrum for dig.

Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud eller en vurdering. på tlf. 22287505 eller på mail lp-antik-design@hotmail.com

Du er også velkommen til at se mere på vores søster side

https://borydderen.dk/

Enkelte effekter har også interesse

Vi ryder ikke bare dødsboer, vi har også interesse i, at købe enkelte effekter, samlinger, unika møbler m.m. hvis du påtænker at sælge dele af dit dødsbo.

Få gratis tilbud i dag

Skal vi ringe dig op?

Vi køber gerne dit gamle sølv / guld om det er korpus, service eller smykker så kontakt os gerne og få et tilbud på det.

Vi har stor efterspørgel på Royal Copenhagen stel som musselmalet, flora Danica. og blå blomst. Bing & Grøndahl empire stel, blå malet, mågestel, Mads Stage stel jagtstellet. Har du noget af dette på lager, så køber vi gerne dette.

Få evt. mere info om musselmalet HER

Møbler af danske designer, som Finn Juhl, Arne Vodder, Børge Mogensen, Arne Jacobsen, Hans J. Wegner, Ib Kofod Larsen, Poul Klærholm, Nanna Ditzel, Erik Jørgensen og Ole Wanscher har også vores interesse. Vi kommer gerne og giver et uforpligtende tilbud.

Guld og sølv købes, både korpus, bestik og dine gamle smykker. Vi giver gerne mere end dagsprisen for gode mærkevare som Georg Jensen, Hans Hansen og Michelsen.

Anikvittere som gammelt legetøj, sjove samle objekter har vi også forespørgsler på. Kontakt gerne for et uforpligtende tilbud.

Du er velkommen til at ringe eller send os en Mail.

Scroll til toppen