Lamper

Lamper fra kendte lampedesignere er vores speciale

Vi opkøber gerne ældre designerlamper, hvor vi i flere år har specialiseret os på markedet. Dette er også med til at sikre, at vi tilbyder dig en fornuftig pris for lampen.

Hos LP Antik & Design har vi stor viden omkring især ældre Poul Hemmingsen lamper. Vi har fulgt markedet på brugte lamper tæt i mange år, hvilket også gør at vi altid er klar på at give dig en fornuftig pris på bl.a. dine gamle PH lamper – uanset om det så er 7tallet, vintergækken, spørgsmålstegnet.

De danske lampedesignere som er særligt efterspurgte pt. er bl.a.: Poul Hemmingsen, Verner Panton og Arne Jacobsen.

Poul Hemmingsen
Poul Hemmingsen er bag lamperne som i daglig tale kaldes PH lamper. Hans klassikere så som 7tallet, vintergækken og spørgsmålstegnet er lamper som er lavet i bakelit og med glasskærme. Lamperne er alle designet i 1930’erne.
Poul Hemmingsen var en multikunster og har ud over designs på lamper lavet stole, klaver og har endda også udgivet en LP. I mange danske hjem finder man hans lamper, hvor især PH5, koglen, PH hatten og kontrast lampen er populære. Så populære at mange PH lamper stadig producers hos Louis Poulsen.

Oftest findes hans lamper på fx hoteller eller offentlige institutioner, og i tilfælde af at der skal skiftes interiør – så opkøber vi altså også hans lamper i større partier.

Når vi opkøber PH lamper og andre designs, skal der altid fremvises legation og vi betaler med kontooverførelse.   

Verner Panton
Verner Panton har designet flere forskellige lampetyper, hvoraf mange af disse stadig er i produktion. Du kender måske panthella bord som er hans klassiske bordlampe som også findes som standerlampe, globe pendel, og flowerpot lamperne. Dette er også lamper man ser i mange danske hjem i dag, hvilket også gør at brugte lamper stadig er salgsbare trods årene de har på bagen. 

Arne Jacobsen
Arne Jacobsen har designet flere forskellige typer lamper, både bordlamper, standerlamper, væglamper og pendler. Mest kendt er nok AJ-Lampen, som bliver lavet hos Louis Poulsen. Hans design – både møbel- og lampedesign er kendt i hele verden, og derfor er hans brugte møbler og lamper stadig efterspurgt og salgsbare. Du kan læse mere om hans møbeldesigns her

Få gratis tilbud i dag

Skal vi ringe dig op?

Dødsbo ryddes på hele Sjælland

Dødsboer ryddes på hele Sjælland, Møn og Lolland Falster. Her kan vi sørge for alt, hvad der hører til rydning af dødsbo.

Vi har mere end 20 års erfaring og viden i rydning af dødsboer / restboer.

Scroll til toppen