Musselmalet porcelæn købes

Musselmalet porcelæn

Vi har i øjeblikket stor efterspørgelse på musselmalet stel fra Royal Copenhagen / Kongelig porcelæn. og Bing & Grøndahl. Om det er riflet, mega  hel- eller halvblonde musselmalet, så er interessen lige stor.

LP Antik & Design opkøber gerne dit Royal Copenhagen / Kgl. musselmalet stel og giver en fair pris for det. Vi kommer gerne til dig på hele Sjælland, Møn, Lolland Og Falster.

Du kan kontakte Lars på telefon 22387505 eller 22287505 og få en snak om hvad du har, og herefter kan vi komme med et uforpligtende tilbud på dit porcelæn. Du er også altid velkommen til at sende billeder på sms eller på mail info@lp-antik-design.dk 

Både Royal Copenhagen, Dahl Jensen og Bing & Grøndahl stel findes i 1. sortering, 2. sortiering og 3. sortering. og man kan finde ud af hvilket sortering porcelænet har ved at køre en negl over stemplet, hvis der er er ridset en streg igennem stemplet er det en 2. sortering. hvis der er 2 streger er det en 3. sortering, hvis der ikke er nogle streger er det en 1. sortering.

Hvad giver vi for kongeligt- Royal Copenhagen porcelæn ? Vi har kunder i hele verden der eftersørger musselmalet porcelæn, dette gør at vi en stor kundekreds, og har nemt ved at sælge det, derfor kan vi opkøbet dit musselmalet stel til meget fornuftig pris, og hvis der er sjældne dele imellem så er prisen meget ofte høj. 

På Royal Copenhagen musselmalet stel er der altid stemplet med tre bølger, og ofte et nummer.

Royal Copenhagen musselmalet

Riflet musselmalet porcelæn

Musselmalet riflet porcelæn er den enkel, hvor der ikke er malet så meget på porcelæn delen

musselmalet æggebægre

Halvblonde musselmalet porcelæn

Musselmalet halvblonde er når der er en bemalet blonde kant.

Helblonde musselmalet fad

Helblonde musselmalet porcelæn

Musselmalet helblonde er når der er en blonde med huller i. Denne slags porcelæn er meget skrøbeligt, men meget dekorativ

Få gratis tilbud i dag

Skal vi ringe dig op?

Vidste du?

Den Kongelige Porcelæns Fabrik har produceret musselmalet porcelæn, siden 1775 – hvor de kopirede mønsteret fra Kina.

I dag findes der flere end 100 forskellige dele til det musselmalet stel, og nogle af delene er meget sjældne og kan derfor være mange penge værd.

Royal Copenhagen er i dag ejet af Fiskars, og det har de været siden år 2013. Mange af deres produkter bliver fremstillet i Østen, hvor en stor del af deres kunder også høre til.

Scroll to Top