Dødsbo Købes

Opkøb af dødsbo

Vi køber og rydder dødsboer på hele Sjælland, Møn og Lolland Falster.

Vi har mere end 20 års erfaring i opkøb af dødsbo, så vi er vant til at håndtere alle slags dødsboer. Både dem med stor værdi og dem, hvor tingende er “groet folk over hovedet” – Vi har set det meste. Skal du have ryddet dit dødsbo, klarer vi også dette. Her kan vi sørge for alt, der har med rydning at gøre, såsom slutrengøring, afmelding af diverse ydelser, transport af arvestykker, aflevering af nøgler til mægler o.l.

Vi overholder ALTID vores aftaler. 

Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud eller en vurdering. på tlf. 22287505

Enkelte effekter har også interesse

Vi opkøber ikke kun dødsboer, hvor det hele købes. Vi har også interesse i, at købe enkelte effekter, samlinger, unika møbler m.m. hvis du påtænker at sælge dele af dit dødsbo.

Få gratis tilbud i dag

Skal vi ringe dig op?

Stor efterspørgsel på Royal Copenhagen stel, figur, dansk design og guld og sølv

Vi har stor efterspørgel på Royal Copenhagen stel som musselmalet, flora Danica. og blå blomst. Bing & Grøndahl empire stel, blå malet, mågestel, Mads Stage stel jagtstellet. Har du noget af dette på lager, så køber vi gerne dette.

Få evt. mere info om musselmalet HER

Møbler af danske designer, som Finn Juhl, Arne Vodder, Børge Mogensen, Arne Jacobsen, Hans J. Wegner, Ib Kofod Larsen, Poul Klærholm, Nanna Ditzel, Erik Jørgensen og Ole Wanscher har også vores interesse. vi kommer gerne og giver et uforpligtende tilbud.

Guld og sølv købes, både korpus, bestik og dine gamle smykker. vi giver gerne mere end dagsprisen for gode mærkevare som Georg Jensen, Hans Hansen og Michelsen. Se evt. mere HER

Anikvittere som gammelt legetøj, sjove samle objekter har vi også forespørgsler på. Kontakt gerne for et uforpligtende tilbud.

Du er velkommen til at ringe eller send os en Mail.

Scroll til toppen